Jawatan Kosong Polis Di Raja Malaysia (PDRM) – Terbuka 2014 / 2015

polis_diraja_malaysia_pdrmPemohon hendaklah daripada warganegara Malaysia untuk mengisi kekosongan bagi jawatan di dalam Polis DiRaja Malaysia (PDRM) Terbuka 2014 & 2015 ini :
Tarikh tutup permohonan : Terbuka 2014 / 2015
Lokasi : Seluruh Malaysia

Jawatan Kosong di Polis DiRaja Malaysia (PDRM) Terbuka 2014 / 2015 :

1. Inspektor (Lelaki/Wanita)
2. Sarjan (Lelaki/Wanita)
3. Konstabel (Lelaki/Wanita)
4. Konstabel sokongan (Lelaki/Wanita)
5. Konstabel Orang Asli (Lelaki) 
(terbaru)


*Permohonan adalah menggunakan Borang Pendaftaran Pekerjaan di Sektor Awam (SPA8i)

Klik Untuk Syarat & Skim Perkhidmatan PDRM

Incoming search terms:

  • jawatan kosong pdrm 2015
  • jawatan kosong 2015
  • jawatan kosong pdrm
  • kerja kosong 2015
  • temuduga terbuka polis 2014
  • jawatan kosong polis
  • borang spa
  • temuduga polis 2015
  • jawatan kosong polis 2015
  • temuduga polis

{ 34 comments… read them below or add one }

noor shafika binti zainal April 15, 2014 at 11:01 PM

saya nak apply job nie ..macam mane ye?

Reply

Admin Jawatan Kosong Malaysia April 16, 2014 at 4:25 AM

noor shafika: maaf kami dah update link terbaru untuk permohonan.. cik shafika boleh klik link di atas 🙂

Reply

elysham July 14, 2014 at 8:34 PM

aeeee

Reply

chero August 7, 2014 at 9:42 AM

sya nak job ni,tpi sya tak de sijil.yg ade sijil pmr,tpi dah hilang.

Reply

chero August 7, 2014 at 9:43 AM

sya nak job ni,tpi sya tak de sijil.yg ade sijil pmr,tpi dah hilang.
bleh ke?

Reply

angellin August 9, 2014 at 8:44 AM

Saya nak job ne tapi saya tak tahu macam mane dengan cara nya…

Reply

NURATIQAH BINTI DIKIN August 14, 2014 at 9:16 AM

saya berminat dengan pekerjaan PDRM sjk kecil lagi…mcm mne nk upply ya????kelulusan saya Ada pmr,smu,spm & stam..

Reply

adhar September 2, 2014 at 10:00 AM

assalam admin ada tak jawatan untuk pasukan PDRM untuk jawatan tetap bahagian konstabel…???

Reply

kaushalya a/p raman September 27, 2014 at 11:13 AM

Saya sangat berminat untuk bekerja dengan PDRM..saya ingin mengetahui jadual pendaftaran..terima kasih.

Reply

hurgin anak patrick tang October 3, 2014 at 8:02 AM

saya berminat dengan job ni..

Reply

safuan November 18, 2014 at 8:45 AM

Saya bru je lps interview tpi gagal…macam mna sya nk apply semula..perlukah sya isi spa8i?mahu pencerahan admin…

Reply

KARTHIK A/L KRISHNAN November 18, 2014 at 10:52 AM

Saya mau apply job nie. Macam mane ni?

Reply

Razman Bin Taip November 30, 2014 at 2:25 PM

saya Razman Bin Taip ingin menyertai pasukan PDRM ..
mana-mana pejabat PDRM ingin membuat temuduga sila maklumkan kepada saya.. ( facebook=Man Razman)

(Sekian dan terimah kasih)

baru lepasan SPM Tahun 2014

Reply

Julian Volvin Anak Moi Sing January 7, 2015 at 12:19 PM

sya tringin nk mnyertai pdrm.sya brharap dpt peluang utk sya.

Reply

nor amirza binti jamaluddin January 11, 2015 at 10:51 AM

saya nk mnta kerja ni…tapi nk daftr secara on line…mcm mna…

Reply

nor amirza binti jamaluddin January 11, 2015 at 10:56 AM

sya nk mnta kja ni..tpi x tw nk isi pkai on line

Reply

nur hafiz izwan January 17, 2015 at 9:54 AM

saya nk apply job pdrm..mcm mane ye..lokasi temuduga dkat mane dan tarikh ttup untuk memohon sampai ble ye..please tlg sy

Reply

aini roslini bt ramle January 21, 2015 at 2:08 PM

Semoga buleh kijo lai

Reply

SITI AMINAH BT ABDULLAH February 3, 2015 at 12:24 AM

SAYA BERMINAT MENJADI ANGGOTA PDRM,
DAN SUDAH ISI BORANG (SPA8i) DENGAN LENGKAP,
TAPI ADA PERMASALAHAN, SIJIL KOKORIKULUM SAYA HILANG,
BOLEHKAH SAYA APPLY JOB INI ?? DENGAN KEADAAN SIJIL KOKORIKULUM YANG HILANG ADMIN??

TERIMA KASIH.

Reply

shurih hamid February 7, 2015 at 7:04 PM

Kerajaan

Reply

Mohd Zulwiamizi February 7, 2015 at 9:47 PM

saya nak menyertai PDRM tapi saya tak tahu isi Borang ….

Reply

mohd fikry b omar February 17, 2015 at 9:42 PM

borang penggambilan polis

Reply

mohamad farid bin abdullah February 28, 2015 at 7:55 PM

salam.saya polis sp ,saya sedang menunggu pdrm buka tapi sampai sekarang tak dapat.

Reply

saidatul karimah binti bawa February 28, 2015 at 10:22 PM

Bila tarikh temuduga pdrm 2015 untuk bulan march dan seterusnya

Reply

alsabree March 25, 2015 at 2:20 AM

salam.. sya suka job nie.. mcm mna mau dpat yae

Reply

alsabree March 25, 2015 at 2:25 AM

salam.. sya minat ngan job nie.. mcm mna mau dpat yae??

Reply

Puventihran a/l Jayaraman May 15, 2015 at 8:39 PM

Saya nak kerja polis. Saya ade sijil spm tapi bahasa melayu x lulus. Mcm mana dan cara untuk mohon jawatan

Reply

jamiluddin al fikri May 21, 2015 at 11:44 PM

sy dh apply tahun 12/13 ,, dh amik 10 cap jari dh .. mcmna tu ya ?

Reply

sylvia nita anak serdin June 22, 2015 at 12:47 PM

saya ingin bekerja

Reply

martina barantis June 24, 2015 at 10:52 AM

saya martina barantis berminat menyertai pasukan PDRM ….mana2 pejabat PDRM yg ingin membuat temuduga pada bulan ini atau bulan depan..sila maklumkan pada saya di facebook EBIEE MOTINA..TQ

Reply

NUR SYAFIKA BINTI ISMAIL August 4, 2015 at 2:01 PM

G8 BLOK 41 SEKSYEN 28 TAMAN ALAM MEGAH 40000 SHAH ALAM SELANGOR MALAYSIA

Reply

NOR REHAN BTE ABU SAMAH August 27, 2015 at 12:46 AM

ad kosong lg x

Reply

Roresah Rali September 10, 2015 at 9:13 AM

Saya nak job ne sabap saya minat sangat..

Reply

Roresah Rali September 10, 2015 at 9:23 AM

Saya nak sangat saya dapat job ne.. Saya bru je hbis bljr spm je yg saya ada ne…

Reply

Leave a Comment

Jawatan kosong Malaysia. Jawatan kosong kerajaan 2015.

Jawatan kosong swasta 2015. Jawatan kosong terkini 2015.

Kerja kosong Malaysia. Kerja kosong kerajaan 2015.

Kerja kosong swasta 2015. Kerja kosong terkini 2015.


Kelantan . Terengganu . Pahang . Perak . Perlis . Selangor

Kuala Lumpur . Negeri Sembilan . Johor . Melaka . Sabah . Sarawak

Kedah . Pulau Pinang


Januari | Februari | Mac | April | Mei | Jun | Julai

Ogos | September | Oktober | November | Disember


Hakcipta terpelihara © 2011-2015 Jawatan Kosong Kerajaan Terkini 2015/2016.


Jom baca Kisah Cinta disini.